artikel

Stalen en aluminium gevels en daken naar eigen ontwerp

productnieuws

Centraalstaal International maakt stalen en aluminium gevels en daken in elke gewenste vorm en maat.

Stalen en aluminium gevels en daken naar eigen ontwerp

Het bedrijf kan de volledige engineering, de productie, het vervoer en de assemblage van de dak- en gevelconstructies en/of de beplating op zich nemen. De wortels van het bedrijf liggen in de scheepsbouw, maar het houdt zich al enige jaren bezig met kunst en architectuur. Het heeft onder meer de brug over het Formule 1 parcours in Abu Dhabi gemaakt, het Lord’s Cricket Ground Media Centre in Londen en het kunstwerk Memory, een ‘ei’ van cortenstaal dat Anish Kapoor ontwierp voor het Guggenheim Museum in New York.

Media Centre in het Londense cricketstadion

 
Brug over het F1 circuit in Abu Dhabi

Reageer op dit artikel