artikel

Stoel FM Easychair van KFF door formmodul

productnieuws

Kleuren zijn weer terug, aldus het Duitse meubelmerk KFF. Speciaal voor de hotel- en restaurantsector vroeg de fabrikant aan de Britse modeontwerper Paul Smith om een nieuwe bekleding voor de FM Easychair te maken, met de van hem bekende krijtstreep.

Stoel FM Easychair van KFF door formmodul

Voor de FM Easychair, een stoel die is ontworpen voor gebruik in lobby’s, wachtruimtes en horecagelegenheden, leverde Smith een stof bestaande uit veertien frisse kleuren. De gekleurde strepen geven de stoelencollectie van KFF een eigentijdse uitstraling. “Klassiek met een twist”, zoals Smith het noemt.

Guido Franzke en Detlef Fischer van de ontwerpstudio formmodul tekenden de stoelenserie Easychair, die bestaat uit een fauteuil, barkruk, footstool en rechte stoel. De meubels zijn vormgegeven met heldere, duidelijke lijnen en met een rond buizenframe als onderstel.

Reageer op dit artikel