artikel

Boekenkast Babel van Bonaldo door Mario Mazzer

productnieuws

De door Mario Mazzer voor Bonaldo ontworpen boekenkast ontleent zijn naam aan de toren uit het Oude Testament, die pas zou worden afgebouwd op het moment dat iedereen één en dezelfde taal zou spreken. De boekentoren heeft de vorm van een afgestompte kegel met vijf asymetrische openingen, die als opbergplaats dienen voor kleine objecten, boeken of tijdschriften.

Boekenkast Babel van Bonaldo door Mario Mazzer

Het oppervlak van de kast is licht geribbeld en krijgt daardoor een meer natuurlijke uitstraling, omdat het doet denken aan de schors van een boom.

De decoratieve boekentoren is volgens producent Bonaldo zowel geschikt voor huiskamers als voor kantooromgevingen. De Babel is van rotatiegegoten polyethyleen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Reageer op dit artikel