artikel

Advertorial: CLS

productnieuws

De producten van CLS worden verkocht door distributiepartners uit meer dan 38 landen wereldwijd. U vindt de CLS led verlichting daarom in projecten van Martinique tot Syrië. CLS heeft een uitgebreide productportfolio voor zowel binnen- als buitenverlichting. U kunt gaan voor kleur, maar ook kiezen uit een groot scala van witte kleurtemperaturen, variërend van koel- tot warmwit.

Advertorial: CLS

 

R&D

CLS heeft een eigen R&D afdeling waar creatieve R&D ingenieurs voortdurend nieuwe producten ontwikkelen waarin inventieve oplossingen zijn verwerkt. Zo construeerden zij bijvoorbeeld een eenvoudig maar doeltreffend koelsysteem voor producten als de MR 16 en de LON. Daarnaast maakt CLS gebruik van Luxeon en Cree LEDs, daardoor kan CLS een maximale levensduur van de leds garanderen.

Lichtarchitecten

Naast het brede aanbod van producten, hebben de CLS lichtarchitecten veel spraakmakende projecten op hun naam staan, waaronder De Privium Lounge op Schiphol. Daarnaast mag CLS een aantal bekende namen tot haar klantenkring rekenen, zoals Univé Stad en Land, ING business school en diverse hotelprojecten voor ketens als Van der Valk, Golden Tulip en het Park hotel.

Light Building

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek de site www.cls-led.nl en bel voor een afspraak.

Ook kunt u de CLS-stand bezoeken op Light Building in Frankfurt, Hal 4.2 Stand C91.

Reageer op dit artikel