artikel

Venue van Connection door David Fox Design

productnieuws

David Fox Design heeft nieuwe elementen toegevoegd aan de kantoormeubelenserie Venue van het Britse merk Connection. Om de flexibiliteit in kantoorinterieurs te vergroten, ontwierp hij zowel rechte als ronde zitelementen met hoekstukken. Zo kunnen er slingeropstellingen worden gerealiseerd.

Venue van Connection door David Fox Design

Het modulaire systeem Venue heeft als doel het definiëren van plekken op de werkvloer, waarin mensen zich terug kunnen trekken of waar ze elkaar juist kunnen ontmoeten voor informele besprekingen of andere kennisuitwisseling.

De flexibiliteit van Venue heeft tot doel om gebieden te realiseren, die creativiteit en inspiratie stimuleren. Daarbij is het aan te passen aan veranderende omgevingen, zodat krimp en groei gemakkelijk te faciliteren zijn.

Venue van Connection door David Fox Design

De serie bestaat uit talloze elementen, van halfronde glazen vergaderplekken tot wacht- en vergaderzitmeubels. Kijk voor het hele assortiment op Connection

Venue van Connection door David Fox Design

Reageer op dit artikel