artikel

Jee-O Quartz badcollectie

productnieuws

De Jee-O Quartz badenlijn bestaat uit drie strak vormgegeven baden en twee moderne, bijpassende wastafels. De baden zijn vrijstaand en heldere en pure vormen spelen een belangrijke rol in de collectie. De modellen zijn in hun specifieke vorm gegoten door middel van een combinatie van composiet met Quartz.

Jee-O Quartz badcollectie

Het materiaal waarvan de baden en wastafels zijn gemaakt is krasbestendig en heeft een lange levensduur. Alle modellen zijn uitgevoerd in wit of antraciet en zijn kleurvast.

Duo of solo

Elk bad heeft een eigen vorm, afwijkend in lengte, diepte en breedte. Het duobad Acanthus is het breedste en meest riante model dat plaats biedt aan twee mensen. Moloko is kleiner maar heeft dezelfde brede badrand als Acanthus. Dit ovale model herinnert aan de elegante badkuipen van vroeger, maar dan zonder pootjes… Deonne heeft een rechthoekige vorm en een dunne badrand en is iets kleiner dan Moloko. Dit heeft geen overloopgarnituur systeem, alleen waterafvoer.

Jee-O Quartz badencollectie

Kranen

Doordat alle baden vrijstaand zijn, worden de kranen ernaast geplaatst of aan de wand opgehangen. De nieuwe ‘waterval’-kraan van Jee-O of de staande douche Jee– O Slimline kunnen naast de baden worden geplaatst.

Wastafels

Er zijn twee soorten wastafels: Moloko, die dezelfde naam draagt als het bad vanwege de uiterlijke gelijkenis. Anneli is een langwerpige kelk-vorm of rechtopstaande waskom.

Wasbak Moloko van Jee-O Quartz

Reageer op dit artikel