artikel

3D panelen in Corian

productnieuws

DuPont brengt een 3D collectie van decoratieve panelen uit Corian op de markt. Decollectie is gebaseerd op een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om snel verfijnde en complexe driedimensionale patronen in massief Corian aan te brengen. De panelen zijn geschikt voor het interieur.

3D panelen in Corian

 

In de eerste reeks, Math, zijn de patronen geïnspireerd op de theorieën van wiskundigen en op wiskundige formules. De serie omvat vijf modellen die leverbaar zijn op 240x700mm en één (Phyllotaxis) die 700x700mm meet. De modellen zijn ontwikkeld door een team onder leiding van architect Corrado Tibaldi, in samenwerking met Ing. Prof. Alessio Erioli en architect Andrea Graziano.

De collectie wordt geleidelijk uitgebreid met andere series. Ook kan DuPont panelen op maat maken, naar ontwerp van anderen.

 Fibonacci Fibonacci

Fourier
Fourier

Gauss-curve Gauss-curve

Moiré
Moiré

Voronoi
Voronoi

Reageer op dit artikel