artikel

Douchedeuren Tecnobel en Tecnodoor van Cesana

productnieuws

De douchedeuren Tecnodoor en Tecnobel, ontworpen door Piet Billekens voor het Italiaanse merk Cesana, zijn glazen deuren die gemakkelijk zijn te installeren. Voor de productie ervan zijn geen siliconen gebruikt en de kunststof elementen die normaal gesproken worden gebruikt in douchedeuren zijn vermeden, omdat ze vaak desintegreren na verloop van tijd.

Douchedeuren Tecnobel en Tecnodoor van Cesana

Dankzij een gepatenteerd scharniersysteem kan Cesana douchedeuren leveren in de vorm van fraaie vlakken glas, die bijzonder licht ogen en esthetisch hoogwaardig zijn.

De serie Tecnobel is een nieuw model deur voor hoekdouches. De scharnier is vervaardigd van verchroomd koper en ook ontworpen door Piet Billekens. De scharnier is zo ontwikkeld dat de glazen deuren gemakkelijk te reinigen zijn en de transparantie en de lichtheid van de douchedeur niet worden verhinderd.

 

 Tecnobel-douchedeur.

Reageer op dit artikel