artikel

Zitmeubel ChitChat van Teun Fleskens

productnieuws

Het wachten in openbare ruimtes mag wel plezieriger zijn, vindt ontwerper Teun Fleskens. Met dat doel ontwierp hij de CHITCHAT. Een schommelend zitmeubel voor één tot zeven personen. Wie plaatsneemt, brengt het meubel en iedereen die er al op zit in beweging, wat bijna altijd leidt tot interactie.

Zitmeubel ChitChat van Teun Fleskens

Ontwerper Teun Fleskens kwam op het idee om ontmoetingen in de openbare ruimte mogelijk te maken. “De ChitChat heeft iets verassend en grappigs, en je raakt erover aan de praat met je buurman. Vreemden zoeken samen naar de beste balans. Het ijs breekt, de sfeer verbetert en het wachten is al snel minder saai.
De ‘rocking trees’ in het midden zorgen voor een speels effect, vooral als er  meerdere ChitChats in één ruimte worden gezet.

Reageer op dit artikel