artikel

Wiegerinck architectuur stedenbouw

Portfolio

‘Onze gebouwen maken de natuurlijke beweging van het leven mogelijk. Ze zijn een stabiele factor in een voortdurend veranderende omgeving.’ Wonen, werken, zorgen, leren en ontspannen zijn de thema’s van Wiegerinck. Verrassende, flexibele, duurzame ontwerpen. Evolutionair. Altijd klaar voor de vragen van de toekomst. Wiegerinck denkt mee, helpt bij architectonische, stedenbouwkundige en strategische vraagstukken. En […]

‘Onze gebouwen maken de natuurlijke beweging van het leven mogelijk. Ze zijn een stabiele factor in een voortdurend veranderende omgeving.’ Wonen, werken, zorgen, leren en ontspannen zijn de thema’s van Wiegerinck. Verrassende, flexibele, duurzame ontwerpen. Evolutionair. Altijd klaar voor de vragen van de toekomst. Wiegerinck denkt mee, helpt bij architectonische, stedenbouwkundige en strategische vraagstukken. En dat we dit ook werkelijk kunnen, bewijzen de voorbeelden.

Wiegerinck maakt ruimte voor mensen. Wij ontwikkelen gebouwen in een inspirerende dialoog met opdrachtgevers en gebruikers. In het ontwerpproces brengen wij alle dimensies samen: het gebruik, de mensen, de context en het milieu. Met gevoel en verstand.

Contactegevens
Eusebiusbuitensingel
6828 HZ Arnhem

T: 026 352 60 60
Email: info@wiegerinck.nl

http://www.wiegerinck.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel