artikel

Van den Pauwert Architecten BNA

Portfolio

Bedrijfsprofiel Met ons team van 23 collega’s ontwerpen wij projecten in de utiliteitsbouw (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels/showrooms, sportgebouwen, scholen en combinatiegebouwen) en de woningbouw (laagbouwwoningen, appartementen, woon-zorgcomplexen en woonprojecten voor gehandicapten). Wij starten ons ontwerpproces met een gedegen analyse van het wenspakket van de opdrachtgever en van de locatie en omgeving. Vervolgens start de zoektocht waarbij […]

Bedrijfsprofiel
Met ons team van 23 collega’s ontwerpen wij projecten in de utiliteitsbouw (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels/showrooms, sportgebouwen, scholen en combinatiegebouwen) en de woningbouw (laagbouwwoningen, appartementen, woon-zorgcomplexen en woonprojecten voor gehandicapten).

Wij starten ons ontwerpproces met een gedegen analyse van het wenspakket van de opdrachtgever en van de locatie en omgeving. Vervolgens start de zoektocht waarbij de functionaliteit, de ruimtelijkheid en de esthetiek van de ontwerpen zo ver mogelijk worden opgevoerd. Wij zijn gewend daarbij goed budgetbewust te werk te gaan.
Onze verschillende architecten hebben een grote mate van ontwerpvrijheid, maar door het vormen van projectteams en regelmatig intern ontwerpoverleg wordt ook gebruikgemaakt van elkaars ideeënrijkdom.
Wij ontwerpen onze projecten met een grote mate van aandacht voor het interieur, om zo de plezierigste en meest functionele ruimten voor de gebruikers te realiseren. Indien mogelijk verzorgen wij daarom ook het interieurontwerp van onze utiliteitsgebouwen.

Contactegevens
Beemdstraat
5653 MA Eindhoven

T: 040-2812782
F: 040-2813745
Email: info@pauwert.nl

http://www.pauwert.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel