artikel

Ab Interieurprojecten

Portfolio

Een kleinschalig ontwerp en projectbureau met passie voor interieur en vernieuwende producten! Daarnaast is Ab eigenaar van www.printtapijt.nl en www.printsvanoranje.nl een nieuw Nederlands designlabel. Onafhankelijk, enthousiast werkt Ab zoals hij noemt met een Virtuele organisatie. Projecten groeien. En de omstandigheden wisselen voortdurend. Daarom geloven we in de inspiratie, kracht en het resultaat van de virtuele […]

Een kleinschalig ontwerp en projectbureau met passie voor interieur en vernieuwende producten!

Daarnaast is Ab eigenaar van www.printtapijt.nl en www.printsvanoranje.nl een nieuw Nederlands designlabel. Onafhankelijk, enthousiast werkt Ab zoals hij noemt met een Virtuele organisatie.

Projecten groeien. En de omstandigheden wisselen voortdurend. Daarom geloven we in de inspiratie, kracht en het resultaat van de virtuele organisatie. Teams die steeds in de meest succesvolle samenstelling opereren. Interieurarchitecten, grafisch ontwerpers, verlichting ontwerpers, fotografen, kunstenaars. Compleet door het brede werkveld dat de vele disciplines bestrijken. En flexibel dankzij de individuele kwaliteiten die op maat beschikbaar zijn.

Keuze. Kostenefficiënt. En herkenbaar: het wordt wat u voor ogen hebt. Maar met de professionele signatuur van Ab Oosterhof.

Contactegevens
Karveel
8242 VL Lelystad

T: 0320-230508
F: 0320-232119
Email: info@interieur-architect.nl

http://www.interieur-architect.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurInterieurarchitectuur
Nominaties: Nominatie award mooiste rouwcentrum Oud Marienboom Nijmegen

Reageer op dit artikel