artikel

Möhringer Liften b.v.

Portfolio

Möhringer staat garant voor speciale op maat gemaakte liften. In samenspraak met de klant wordt bepaald welk type lift en het daarbij behorende onderhoud het beste past bij het gebruiksprofiel. Wij zijn er trots op dat wij al bijna honderd jaar in staat zijn om maatwerk te bieden. Of het nu gaat om specifieke wensen op het […]

Möhringer staat garant voor speciale op maat gemaakte liften. In samenspraak met de klant wordt bepaald welk type lift en het daarbij behorende onderhoud het beste past bij het gebruiksprofiel. Wij zijn er trots op dat wij al bijna honderd jaar in staat zijn om maatwerk te bieden. Of het nu gaat om specifieke wensen op het gebied van liftinstallaties of om gestandaardiseerde liften, Möhringer kan elk type liftinstallatie leveren.

 

Dagelijks verplaatsen duizenden mensen zich per lift. De lift is als transportmiddel niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is dan ook belangrijk dat de lift betrouwbaar is, altijd werkt en de veiligheid van de gebruiker garandeert. De keuze voor kwalitatief hoogstaande componenten en goed onderhoud bepalen in grote mate de betrouwbaarheid én de veiligheid van de lift. Möhringer adviseert u over en voorziet u van optimale techniek, vormgeving en het onderhoud van uw nieuwe liftinstallatie.

 

Contactegevens
Izaäk Enschedéweg
2031CS Haarlem

T: 023-5173300
F: 023-5173301
Email: info@mohringer.nl

http://www.mohringer.nl

Bureauinformatie
Omvang: 50 t/m 249 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouw
Oprichting: 1915

Reageer op dit artikel