artikel

Architektenkombinatie Bos Hofman

Portfolio

Niet de stijl maar de opgave staat bij ons centraal. Onze kracht ligt in het vinden van eenvoudige en krachtige oplossingen voor ingewikkelde opgaven. De inhoud, met ruimtelijkheid, toegankelijkheid, functionaliteit en gebruikswaarde, is richtinggevend voor het uiterlijk. De materialisatie en detaillering is altijd zorgvuldig. Onze referenties laten dan ook een grote verscheidenheid aan opgaven en […]

Niet de stijl maar de opgave staat bij ons centraal. Onze kracht ligt in het vinden van eenvoudige en krachtige oplossingen voor ingewikkelde opgaven. De inhoud, met ruimtelijkheid, toegankelijkheid, functionaliteit en gebruikswaarde, is richtinggevend voor het uiterlijk. De materialisatie en detaillering is altijd zorgvuldig. Onze referenties laten dan ook een grote verscheidenheid aan opgaven en oplossingen zien. Allen met gedrevenheid, enthousiasme en commitment tot stand gekomen.

Contactegevens
Stille Veerkade
2512 BE Den Haag

T: 070-3636960
F: 070-3656921
Email: info@architektenkombinatie.nl

http://www.architektenkombinatie.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: ArchitectuurStedebouwInterieurarchitectuur
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel