nieuws

Bezoek de Architect op Design District en praat mee over de Werkomgeving

Interieur

Tijdens het Design District organiseert de redactie van de Architect een sessie op Design District. Harm Tilman gaat met verschillende ontwerpers en betrokkenen in gesprek over de duurzame werkomgeving. Deelnemers ontvangen na afloop eveneens een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer.

Bezoek de Architect op Design District en praat mee over de Werkomgeving

Op donderdag 7 juni van 11.30 – 13.00 uur organiseert de redactie van de Architect een sessie over de duurzame werkomgeving. In korte presentaties vertellen diverse ontwerpers over hun visie op dit thema. Vervolgens gaan zij onder leiding van Harm Tilman met elkaar in discussie over dit onderwerp.

Meld je nu aan

Tijdens deze sessie ontvang je direct een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer. In deze juni-editie van ons 200 pagina’s dikke magazine gaan we onder andere in op het thema Werkomgeving.

Wil je deze sessie bezoeken? Meld je dan nu aan voor Design District.

Reageer op dit artikel