nieuws

Nieuw winkelconcept in Megastores Den Haag

Interieur

Megastores Den Haag lanceert een nieuw retailconcept dat zich richt op kleinere, innovatieve ondernemers en nieuwe concepten. Het woonwinkelcentrum bij station Hollands Spoor heeft een unit van 1.154 m2 beschikbaar gesteld voor de uitrol van dit shop-in-shop-concept.

Nieuw winkelconcept in Megastores Den Haag

Dit concept genaamd Tenant of the Future biedt onder andere shop-in-shops waar kleine ondernemers kunnen onderzoeken of een fysieke winkel een bijdrage levert aan de verkoop van hun product. Het concept is ook bedoeld voor bestaande ondernemers die een nieuwe formule willen testen. Zo kunnen bestaande en nieuwe ondernemers kijken of een nieuw idee, product of dienst kans van slagen heeft, met steun van het managementteam van Megastores en de hulp van mede-ondernemers.

De unit ligt op de eerste verdieping van het 85.000 m2 grote woonwinkelcentrum. Op dit moment zijn al drie shop-in-shops in gebruik genomen. Meubelmaker Mokka Home opende zijn shop als eerste binnen dit concept. Keukenland, een voormalige keukenwebwinkel opende zijn eerste offline shop binnen het concept en Haco, een van de eerste ondernemers binnen Megastores, opende een shop-in-shop om hier een nieuw concept uit te proberen.

HS Retail, een gezamenlijke onderneming van CQS en Meijer Realty Partners en sinds april 2015 eigenaar van Megastores Den Haag, is bezig met een grote herontwikkeling en rebranding van het winkelcentrum. Meer beleving en een uitgebreider aanbod op het gebied van home, food en leisure spelen een grote rol in de ambitieuze herontwikkelingsplannen en innovatie staat hierbij hoog op de agenda.

Reageer op dit artikel