nieuws

Interieur – Realiseren wat de ontwerper voor ogen heeft

Interieur

Wie de gekleide meubelstukken van Maarten Baas ziet, vraagt zich niet direct af wie ze maakt. Terwijl dat bepalend is voor de vorm en de uitstraling. Auteur Frederike Bax bezocht Den Herder Production House, de plek waar naast de Clay-series, ook hard wordt gewerkt aan ontwerpen van andere bekende en minder bekende ontwerpers.

Interieur – Realiseren wat de ontwerper voor ogen heeft

 

In het maakproces wordt esthetische ambitie gestoken: niet de tekening of de kosten zijn leidend, maar het eindresultaat. En daar mag de hand van de maker best in terugkomen. Steeds vaker neemt de producent/distributeur het initiatief om met een ontwerper een nieuw product te bedenken.

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel