nieuws

Qazqa Quest 2016

Interieur

Qazqa is in een ontwerpwedstrijd op zoek naar een nieuwe serie designlampen. Het designmerk lanceert de prijsvraag onder de naam Qazqa Quest. De inschrijving is nog tot 13 november. Je moet dus snel reageren. In het verleden leidden samenwerkingen met ontwerpers al tot succesvolle verlichtingsseries.

Zo heeft designbureau GBO de ‘Lazy Lamp’ ontworpen en creëerden designer duo Ruben en Reinier van Boxtel&Buijs de ‘Drip’, ‘Hexagon’ en ‘Cube’. Ook ontwierp Niels van de Winkel kartonnen lampenkappen en zijn Bas en Bas van Burobas met een lijn bezig waarvan vilt het hoofdbestanddeel is.

 
Boxtel & Buijs met Cube, Hexagon en Drip.

Naar verwachting wordt het winnende ontwerp van de Qazqa Quest in 2016 in productie genomen. Eind 2016 zal het nieuwe Qazqa design te koop zijn via de Qazqa-webshop en diverse andere webshops.

Op de speciaal hiervoor gelanceerde website vind je meer informatie.

Reageer op dit artikel