nieuws

Design van de week: So oder so van Daniel Kern

Interieur

Daniel Kern geeft een elegante twist aan de traditionele stellingkast. Zijn ontwerp So oder so bestaat uit een modulair frame van zwart metaal met houten schoren. Het warme hout steekt af tegen het donkere metaal. Dit levert een subtiele blikvanger met een interessant lijnenspel op.

 

 

So oder so is een stellingkast met eindeloos veel mogelijkheden. Op verschillende plekken zijn dwarsverbindingen toe te voegen, zodat een flexibel verband ontstaat. Dankzij het modulaire systeem is het mogelijk om een hoge boekenkast, een laag dressoir of een brede kantoorkast samen te stellen.

Daniel Kern laat zien dat een mooie detaillering zorgt voor een unieke variatie op de traditionele stellingkast. Het metalen frame geeft So oder so een industrieel karakter, terwijl de houten dwarsverbindingen juist voor een warme uitstraling zorgen.

So oder so wordt geproduceerd door Nils Holger Moormann.

 

 

 

 

 

 

 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel