nieuws

De ontwerppraktijk van Ineke Hans

Interieur

Er zijn niet veel ontwerpers die bereid zijn zoveel medewerking te verlenen aan de totstandkoming van een artikel. Vooral niet als het niet direct ingezet kan worden als marketingtool voor een recent opgeleverd project of gelanceerd product. Mede daarom zijn de artikelen uit dit katern uniek te noemen.

De ontwerppraktijk van Ineke Hans

 

 

Speciaal voor de Architect hield Ineke Hans een dagboek bij van een niet heel typische werkweek. Sommige foto’s maakte ze zelf met haar telefoon. Vandaar dat er af en toe een stukje vinder is te zien. In het interview met Bieke van der Mark zijn een aantal projecten te zien die nog volop in de uitvoeringsfase zitten. We hopen hiermee de focus te verleggen van het object naar de dagelijkse ontwerppraktijk waar ontwerpers mee te maken hebben.

Lees dit en de gerelateerde artikelen in het maartnummer van de Architect.

Reageer op dit artikel