nieuws

Art Warehouse door Powerhouse Company

Interieur

Nabij Schiphol is onlangs Art Warehouse in gebruik genomen, een door Powerhouse Company ontworpen ruimte waar kunst, lichtontwerp, tentoonstellen en vergaderen samenkomt. Opdrachtgevers Studio Rublek en LiNK Art Company wilde de bedrijfshal een nieuwe functie geven.

Art Warehouse door Powerhouse Company

 

 

Op de begane grond bevindt zich het speciaal door Powerhouse Company ontworpen depot voor opslag en logistiek voor LiNK Art Company. De wanden van het in de ruimte geplaatste paviljoen worden gebruikt om een selectie van beschikbare kunst tentoon te stellen.

De tentoongestelde werken worden uitgelicht door Studio Rublek ontworpen verlichting. De wanden creëren daarnaast twee vergaderzalen in het hart van het paviljoen. Deze zalen zijn flexibel te gebruiken met behulp van de geïntegreerde schuifdeuren.

Bovenop het paviljoen is een terras gecreëerd voor het tentoonstellen van ruimtelijk werk zoals sculpturen en design.

Reageer op dit artikel