nieuws

Bouwcampus krijgt ‘kom-en-zie-omgeving’ werkplekken

Interieur

De Bouwcampus in Delft wordt binnenkort verrijkt met een‘kom-en-zie’-omgeving om te voelen en te ervaren wat er nu en in de toekomst speelt op de werkplek. ‘GULLIVER’s Dock , The Experience Workplace’ is een initiatief van het Center for People and Buildings (CfPB).

Bouwcampus krijgt ‘kom-en-zie-omgeving’ werkplekken

Directeur Wim Pullen van het het kenniscentrum over de relatie tussen mens, werk en werkomgeving: “Kennis moet je kunnen aanraken en voelen. Kennis moet niet alleen te halen zijn uit onderzoeksrapporten. Gebruikers van werkplekken moeten deze antwoorden ook kunnen ervaren.”

Het CfPB heeft Wim Kooyman aangenomen om het nieuwe belevingscentrum op te zetten en te ontwikkelen. Kooyman is sinds 1990 actief in het vakgebied Facility Management en Real Estate. Hij zal zorgen dat allerlei uiteenlopende innovaties op de Bouwcampus worden geëtaleerd en getest. Innovatie worden daarbij niet los geshowd: het gaat ook om de implementatie.

Reageer op dit artikel