nieuws

Programma Dutch Design Week Eindhoven bekend

Interieur

Vanaf vandaag is het programma voor je bezoek aan de Dutch Design Week samen te stellen, want het eerste deel van het programma staat online. De DDW vindt plaats van 20 tot en met 28 oktober en biedt veel nieuwe producten, de laatste trends en ontwikkelingen op ontwerpgebied en traditiegetrouw aandacht voor onderzoek en experiment.

Programma Dutch Design Week Eindhoven bekend

Naar verwachting presenteren in oktober 1.800 deelnemers zichzelf en hun werk aan een groot publiek met vele vakgenoten. De jonge en gerenommeerde ontwerpers, studio’s en collectieven, bedrijven en onderwijsinstellingen verzorgen in negen dagen samen meer dan 300 evenementen verspreid over 85 locaties in de stad.

Programma online

Vanaf deze week staat het programma op de website van Dutch Design Week. Het leeuwendeel althans, want op dit moment dient zich nog nieuw initiatief en inhoud aan. De week omvat exposities, presentaties en workshops, maar ook seminars, lezingen en netwerkbijeenkomsten. plus tal van pop-up horecagelegenheden, borrels en feesten.

Enter a Brave New World – Welcome to Dutch Design Week
20 – 28 oktober in Eindhoven
www.facebook.com/dutchdesignweek
Twitter: @dutchdesignweek, #dutchdesignweek, #DDW12

Reageer op dit artikel