nieuws

Nieuw bestuur BNI

Interieur

Het bestuur van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) is vernieuwd. In de nieuwe samenstelling zijn voorzitter Anita Haver en penningmeester Herman Genet opgevolgd door Peter Dautzenberg en Margot Eras.

Nieuw bestuur BNI

 

 

Dautzenberg is zelfstandig interieurarchitect en architect. Hij is als docent interieurarchitectuur en architectuur & beeldende kunst verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast leidt Dautzenberg vormstudielessen voor architectuurstudenten. Van 1982 tot 2008 gaf hij leiding aan dautzenberg en de jong architecten.

Het nieuwe bestuur van de BNI in Amsterdam is als volgt samengesteld: Peter Dautzenberg (voorzitter), Linda Zadelaar (vice-voorzitter), Margot Eras (penningmeester), Frans Pijpers, Dorien Janssen, Jeroen van Dijk en Anja Dirks.

De komende jaren wil het nieuwe bestuur “de positie van de interieurarchitect versterken en haar positie tussen en relatie met de andere beroepsorganisaties verstevigen en verdiepen door een helder en transparant beleid, geformuleerd op basis van een goede communicatie met de leden.”

Reageer op dit artikel