artikel

Fields of Transformation door Claudy Jongstra

Interieur Premium

Wanden van gevilte wol en pure zijde definiëren de grote leeszaal van de Penn Libraries University of Pennsylvania in Philadelphia. Het werk van ontwerper Claudy Jongstra bestaat uit drie wandinstallaties waarvan de grootste bijna zes bij vijftien meter beslaat.

Fotografie Studio Claudy Jongstra en Feinknopf Photography

Architectenbureau Gensler vroeg haar een werk te creëren voor de leeszaal die is verbouwd tot stillere ruimte en is bedoeld voor studie en reflectie. Fields of Transformation verwelkomt de gebruiker die kennis in inzicht wil omzetten, door deze transformatie te visualiseren.

Fotografie Studio Claudy Jongstra en Feinknopf

Fotografie Studio Claudy Jongstra en Feinknopf

 

 

Reageer op dit artikel