nieuws

Het nieuwe denken over isoleren genomineerd voor Duurzame Dinsdag

Geen categorie

Het gedachtengoed van Van Ruysdael Glas- en Venstertechniek, ‘Het nieuwe denken over isoleren’, is genomineerd als een van de zestien meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzame samenleving. Op Duurzame Dinsdag, 6 september, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het nieuwe denken over isoleren genomineerd voor Duurzame Dinsdag

Isoleren in balans

De oplossing voor het woningbestand van voor 1960 ligt volgens Van Ruysdael niet in het kiezen van de materialen met de hoogste isolatiewaarden, maar in het bereiken van de juiste balans tussen isolatie en de bestaande constructie.

Duurzame Dinsdag

Duurzame Dinsdag is een jaarlijks terugkerende activiteit, waarmee aandacht wordt gevraagd voor initiatieven vanuit de samenleving gericht op duurzaamheid. De duurzame ideëen worden verzameld in een koffer, die wordt overhandigd aan het kabinet. Daarnaast worden prijzen uitgereikt aan de meest innovatieve voorstellen, ter ondersteuning van de ontwikkeling hiervan.

Reageer op dit artikel