nieuws

Gebouw fungeert als grondstoffendepot

Geen categorie

Architect Thomas Rau ontwierp met respect voor de bestaande gebouwen en materialen een nieuw gebouw voor netwerkbeheerder Liander in Duiven. Volgens Rau zijn we te gast op deze aarde. Zijn oplossingen en diensten lopen vooruit op de Circulaire Economie in het Turntoo-concept uit 2010.

Gebouw fungeert als grondstoffendepot

In zijn visie zijn producten voorraadkamers van herbruikbare grondstoffen en moeten we uitgaan van gebruik, niet van eigendom. De kantoren in Duiven uit de jaren zeventig zijn hergebruikt, verbonden en samengebracht door een grote glazen overkapping. Doordat ze een grondstoffenpaspoort krijgen, kan de volgende gebruiker precies zien welke materialen in het gebouw zitten.

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel