nieuws

Tijd voor reflectie

Geen categorie

Deze dagen is het overgrote deel van werkend Nederland vrij om de feestdagen te vieren. Ook de redactie van de Architect heeft deze periode iets anders aan het hoofd dan deadlines, afspraken, illustraties, tekeningen, projectbesprekingen en nieuwsbrieven. Deze periode is er tijd voor reflectie, het opdoen van inspiratie en het scherpstellen van de redactionele uitgangspunten.

Tijd voor reflectie

Consequentie hiervan is dat de website van de Architect minder vaak van nieuws wordt voorzien dan je van ons gewend bent. In 2016  pakken wij de draad weer op en voorzien wij je van het nieuws dat speelt in de wereld van architectuur en (interieur)design.

Iedereen fijne en vredige kerstdagen.

Harm, Sander, Hans, Astrid, Marieke, Marianne, Roeland, Zita en Nina.

 

Reageer op dit artikel