nieuws

Gezocht: particuliere iniatieven in de openbare ruimte

Geen categorie

Het Architectuur Centrum Nijmegen is op zoek naar door bewoners en gebruikers zelf geïnitieerde projecten in de openbare ruimte. Dit kan een heel klein, maar ook een groter project zijn.

Gezocht: particuliere iniatieven in de openbare ruimte

 

 

 

Wanneer je zo’n project kent of zelf betrokken bent bij een project in of buiten Nijmegen mail dan je suggestie naar info@architectuurcentrumnijmegen.nl

ACN@Work

Daarnaast wil het ANC samen met Stichting Lenteveld jonge architecten, afstuderende en werkzoekende, bouwkundigen, stedebouwers, landschapsarchitecten, planologen en sociaal geografen de mogelijkheid bieden werkervaring op te doen binnen hun vakgebied.

Deze editie van het project krijgt vorm in een architectuurgame waarin twee multidisciplinaire teams van vijf personen strijden om de titel ‘Team ACN@Work 2014’. Door het uitvoeren van een aantal kortdurende reele opgaven en eindpresentatie in het ACN, die zowel door een vak- als publieksjury worden beoordeeld, ontvangen zij elk eindproduct punten. Het team met de meeste punten is de uiteindelijke winnaar van het gehele spel en ontvangt de hoofdprijs: een presentatie tijdens de Dag van de Architectuur en deelname aan de sponsorexcursie in oktober 2014.

Let op: er zijn tien plaatsen beschikbaar. Inmiddels is het project gestart maar wie weet kan je nog aanschuiven. Aanmelden kan via info@architectuurcentrumnijmegen.nl

Reageer op dit artikel