nieuws

Transformatieplein pakt leegstand aan

Geen categorie

Onder de naam Transformatieplein starten in januari Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect samen met de PROVADA een initiatief om beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners. Het doel is om leegstaand vastgoed op innovatie wijze te transformeren in courant vastgoed.

Transformatieplein pakt leegstand aan

 

 

“Uit diverse leegstandsonderzoeken blijkt dat ruim 4 miljoen m2 van de kantoorleegstand als ‘kanshebbend’ kan worden gekenmerkt”, aldus Marcel Jille, senior uitgever Vastgoedmarkt bij BIM Media. “Wij bedienen met onze merken Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect de gehele bouwkolom en zijn daarom de uitgelezen partij om beleggers te koppelen aan architecten en andere creatieve partijen die deze leegstaande panden kunnen transformeren in een succesvol project.

Partijen

Partijen die aan het Transformatieplein 2013 kunnen deelnemen zijn beleggers, architecten-, ingenieur- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en financiers. Zij profiteren tijdens het gehele traject van media en PR-aandacht in Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en tijdens PROVADA.

Projecten

Deelnemende projecten zijn vanaf eind januari te volgen op de website www.transformatieplein.nl. Tijdens PROVADA 2013 – 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam – presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekend gemaakt door de Adviesraad (bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect). De belegger gaat het winnende concept realiseren.

Reageer op dit artikel