nieuws

Directiewisseling ABT

Geen categorie

Met ingang van 2013 is Gerard Doos toegetreden tot de algemene directie van ABT. Samen met Walter Spangenberg zal hij sturing geven aan het bureau en de directie vormen van ingenieursbureau ABT en de ABT Holding. Doos neemt hiermee het stokje over van Frans van Herwijnen, die in verband met zijn pensionering afscheid heeft genomen.

Directiewisseling ABT

Gerard Doos begon zijn carrière bij ABT in 1988 als constructeur. In 1999 werd hij benoemd tot raadgevend ingenieur en in 2001 is hij aangesteld als directeur van de adviesgroep Constructies. Ook was hij tot 2012 algemeen directeur van ABT België. Daarnaast vervult hij bestuursfuncties bij onder andere NLingenieurs, de branchevereniging van advies- en ingenieursbureaus.

Toekomst

De nieuwe directie is van mening dat de verhoudingen zodanig zijn opgeschud dat betrokken bouwpartners op zoek moeten gaan naar nieuwe wegen: “We houden op met praten over de crisis maar denken in ‘die nieuwe werkelijkheid’ om zo een sterke positie te kunnen invullen.”

Reageer op dit artikel