nieuws

Gelukkig in ‘de Haarlemmermeer’

Geen categorie

Industrieel ontwerper Bas Pruyser uit Hoofddorp is de beste toekomstdromer. Met zijn idee ‘Gelukkig in de Haarlemmermeer’ won hij de prijsvraag voor het maken van de beste toekomstdroom over Haarlemmermeer.

Gelukkig in ‘de Haarlemmermeer’

In zijn droom beschrijft hij het wonen en leven in een duurzame, meer-generaties superflat in Hoofddorp, Seniorenstad 2020. Met middelen zoals een T-Kraan, een K(offie)-Kraan, een spoelbak met een inrichting om overtollig afwaswater en kookresten te recyclen tot een biomassa die  wordt aangewend om de verwarming bij te staan met extra energie moet het leven in deze Superflat helemaal klaar zijn voor de toekomst.

 

 

 

Uit het juryrapport: “De droom verwoordt enkele kernwaarden van onze gemeente: sociale samenhang, duurzaamheid en innovatie. Dat, gekoppeld aan zorg, welzijn, gezondheidszorg, werk en recreatie, maakt deze droom tot een bijzonder aantrekkelijk vooruitzicht.”

Reageer op dit artikel