nieuws

Events en masterclasses voor architecten

Geen categorie

Verbeter uw concurrentiepositie met trainingen op het gebied van (financieel) technisch management en intermenselijke vaardigheden. Leidinggeven, samenwerken, timemanagement, onderhandelen, presenteren en adviseren; alle kerncompetenties die u als architect nodig heeft komen aan bod.

Events en masterclasses voor architecten

 

 

Constructie en ontwerp

‘Brand; een integrale aanpak!’ geeft u inzicht in de mogelijkheden om aan te tonen dat uw gebouw op alle brandveiligheidsaspecten aan de eisen voldoet.
‘Hoge sterkte staal voor constructieve toepassingen’ leert u alles over lichter en slanker construeren met hoge sterkte staal. ‘Kunststofcomposieten in civiele draagconstructies en bouw’ geeft u inzicht in de mogelijkheden van het toepassen van vezelversterkte kunststoffen in de civiele techniek. Waar liggen de kansen en wat zijn de risico’s?

Meer informatie over deze en andere events vindt u op www.pmia.nl.

 

Reageer op dit artikel