nieuws

Nederlandse Bouwprijs van start

Geen categorie

Tot 3 oktober kunnen producten, diensten, processen of projecten worden ingezonden voor De Nederlandse Bouwprijs 2013. Inzenden kan in de drie categorieën: Gebouwen, Bouwmaterialen en -systemen en Civiele kunstwerken als bruggen, viaducten en tunnels.

Nederlandse Bouwprijs van start

 

 

 

Net als twee jaar geleden kent De Nederlandse Bouwprijs ook een aanmoedigingsprijs voor young professionals die een opvallende bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van een gebouw, civiel kunstwerk of (bio-based) bouwmateriaal of –systeem.

In november zijn de nominaties bekend waarna de winnaars op 6 februari tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw op de Bouwbeurs worden onthuld.  De Internationale BouwBeurs 2013 is van 4 tot en met 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers van de beurs kunnen hun stem uitbrengen voor de Publieksprijs.

Informatie en inschrijven

Reageer op dit artikel