nieuws

Architecten voor Olympische Spelen ‘uit de kast’

Geen categorie

De Britse organisaties van architecten RIBA en van structurele ingenieurs ISE hebben de namen van al hun leden die betrokken zijn geweest bij de bouwwerken voor de Olympische Spelen op een groot spandoek aan de gevel van hun gezamenlijke kantoor bekend gemaakt.

Architecten voor Olympische Spelen ‘uit de kast’
Velodrome. Exterior view of the Velodrome. Picture taken by David Poultney on the 18th Jan 11.

De organisaties protesteren daarmee tegen het verbod voor ieder bedrijf dat aan het Olympische project heeft meegewerkt om dat op welke manier dan ook bekend te maken.

Voorzitter Angela Brady van RIBA: “Architecten en ingenieurs hebben ongelovelijke gebouwen gerealiseerd waar op dit moment de Spelen van Londen 2012 plaats vinden. Wij dringen er bij het organiserende comité Locog op aan trots te zijn op die prestaties en er alles aan te doen om de gebouwen zelf en alle betrokken ontwerpers te promoten.”

Reageer op dit artikel