nieuws

Aan tafel bij alle opdrachtgevers

Geen categorie

Het Jaarboek de Architect is al jaren hét naslagwerk voor opdrachtgevers op zoek naar geschikte ontwerppartners in een bouwproces. Het bereik van deze publicatie is groot: ruim 4000 exemplaren worden gedistribueerd onder woningcorporaties, projectontwikkelaars, hogere en lagere overheden en bouwondernemers. De deelnemende bureaus worden gepresenteerd op dearchitect.nl en vastgoedmarkt.nl.

Aan tafel bij alle opdrachtgevers

 

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe manieren om u te profileren, zowel in print als online. Kies de presentatievorm die bij u past en zorg dat u in beeld komt en blijft bij de beslissers in de bouw!

Bureaupresentatie

Laat zien waar uw bureau voor staat en presenteer naar eigen inzicht uw identiteit, visie en recente werk. U beschikt over een dubbele pagina met ruimte voor foto’s, tekeningen en tekst. Uw bureau wordt tevens opgenomen in “En Profil”, een register met achtergrondinformatie, inclusief contactgegevens.

Nieuw dit jaar is de thematische rangschikking. Naast het alfabetische register kunt u kiezen voor opname van uw bureauprofiel in een sectie van het Jaarboek die het beste aansluit op uw bureauprofiel. Er is altijd een thema dat bij u past. Zo vinden opdrachtgevers nog sneller wat ze zoeken.

Als u geabonneerd bent op de Architect geniet u 10% korting op een bureaupresentatie. Daarnaast mag u onbeperkt uw projecten plaatsen op de Architect.nl. Deze worden automatisch doorgeplaatst op Vastgoedmarkt.nl. Een prima manier om veelvuldig onder de aandacht te komen van vastgoedprofessionals op directie- en managementniveau.

Jaarboek_Groot

Projectpresentatie

Kiest u voor ‘kort en bondig’ dan is een projectpresentatie een goede optie. U hebt dan recht op een korte omschrijving en 1 afbeelding van het project op een 1/3 pagina. Alle projecten worden ook geplaatst op productie.dearchitect.nl en opgenomen in een speciale e-mailnieuwsbrief.

Advertentie

Advertenties omlijsten de bedrijfspresentaties in het Jaarboek. U kunt kiezen uit een hele of een dubbele pagina. Ook voor leveranciers is het Jaarboek een goede gelegenheid om direct onder de aandacht van de opdrachtgevende bouw te komen. Ook online kunt u zichzelf profileren op productie.dearchitect.nl middels projecten en een bureaupresentatie.

Op www.bereikdebouw.nl vindt u alle informatie omtrent het Jaarboek en online presentatiemogelijkheden. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Peter Mooijman via mmp@xs4all.nl of 0229 24 46 27.

Reageer op dit artikel