nieuws

Powerhouse Company krijgt Nykredit Motivatie Prijs

Geen categorie

Powerhouse Company heeft de Nykredit Motivatie Prijs gewonnen. De jury noemt architecten en oprichters Nanne de Ru en Charles Bessard ‘absoluut het meest getalenteerd’ van alle jonge innovatieve internationaal-Deense architectenbureaus.

Powerhouse Company krijgt Nykredit Motivatie Prijs

Powerhouse Company, met kantoren in Rotterdam en Kopenhagen, krijgt 13.000 euro van de Deense Nykredit Foundation. De Nykredit Architectuurprijs 2012 gaat naar het Deense architectenbureau COBE; de Special Merit Prijs is gewonnen door architect Kent Martinussen.

Uit het juryrapport:

‘Het partnerschap maakt deel uit van een groep nieuwe internationaal-Deense kantoren die hun aanwezigheid in de Deense architectuur kenbaar beginnen te maken. Het werk van Powerhouse Company is internationaal gepubliceerd en tentoongesteld. Dit heeft als stimulans gewerkt op hun indrukwekkende portfolio. Powerhouse Company onderscheidt zich door hun grote aandacht voor detail, waarbij ze alle mogelijke aspecten van het bouwproject in ogenschouw houden. Van alle innovatieve spelers, zijn deze architecten absoluut het meest getalenteerd.’

Reageer op dit artikel