nieuws

Ontwerpwedstrijd duurzame Krajicek Playground

Geen categorie

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan roept de Richard Krajicek Foundation (RKF) architecten, kunstenaars, stedebouwkundigen en andere geïnteresseerden op een uniek en duurzaam ontwerp te bedenken voor de sport- en speelplek van de toekomst.

Ontwerpwedstrijd duurzame Krajicek Playground

 

 

Hiervoor werkt de Foundation van de voormalig toptennisser samen met Architectuur Lokaal. Het ontwerp moet gebaseerd zijn op thema’s als energie, klimaat, ecologie, groen, nieuwe technologieën en recycling.

Er is een prijzengeld van 9.000 euro beschikbaar voor drie prijswinnaars. Ook komt er een naslagwerk met zo’n 40 inzendingen, dat zal dienen als inspiratie voor gemeenten en ontwerpers. 

Aanmelden en meer informatie op www.duurzame-playground.nl.

Reageer op dit artikel