nieuws

Ontwerpwedstrijd 3D-visualisatie

Geen categorie

deLight Interactive Solutions heeft voor de introductie van haar 3D-visualisatiesoftware een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor studenten, ontwerpers, architecten en kunstenaars. Tot en met 23 mei kunnen deelnemers gratis gebruik maken van de software om een persoonlijke Augmented Reality te creëren.

Ontwerpwedstrijd 3D-visualisatie

Met het organiseren van de ontwerpwedstrijd wil deLight de nieuwe mARk-software onder de aandacht brengen binnen creatieve beroepsgroepen en bij studenten van technische universiteiten, hogescholen en de Kunstacademie.

Deelnemers aan de wedstrijd ontvangen een licentie om tot de einddatum van de wedstrijd gratis gebruik te maken van de nieuwe software. Door een filmpje te maken van de zelf gecreëerde augmented reality ervaring en dit op YouTube of Vimeo te plaatsen, dingen deelnemers mee naar zowel de juryprijs als de publieksprijs.

De inschrijving voor deelname sluit op 23 mei. De winnende inzendingen worden bekend gemaakt tijdens een speciaal Augmented Reality Event op 7 juni. Het wedstrijdreglement is terug te vinden op www.delightinteractive.com/wedstrijd.

Reageer op dit artikel