nieuws

Het Gebouw in Leiden Noord bereikt hoogste punt

Geen categorie

De bouw van het ontwerp van Venhoeven CS voor de brede school Het Gebouw in Mooi Noord in Leiden Noord heeft zijn hoogte punt bereikt.

Het Gebouw in Leiden Noord bereikt hoogste punt

 

 

 

 

 

In het ontwerp van Venhoeven CS voor het Gebouw komen drie basisscholen, een multifunctioneel wijkcentrum met bibliotheek, peuterspeelzaal, buitenschoolse kinderopvang, een (dubbele) sportzaal, een ontmoetingsplek met cursusruimten en een centrum voor jeugd en gezin. Ook komen in Het Gebouw 50 luxe huurappartementen en 34 zorgwoningen van woningstichting Ons Doel.

Het Gebouw verbindt kinderen, ouders, bewoners en buurtbewoners met verschillende achtergronden en culturen. Op het ontmoetingsplein kunnen uiteenlopende evenementen plaatsvinden, zoals muziekoptredens, filmavonden, bijeenkomsten en buurtfeesten. Het Gebouw wordt naar verwachting eind 2012 opgeleverd.

Reageer op dit artikel