nieuws

Den Haag start met klushuizen en kavels

Geen categorie

De gemeente Den Haag begint in maart van dit jaar een zelfbouwprogramma. Verspreid over de stad worden diverse bouwlocaties en oude panden aangeboden waar bewoners hun eigen woning kunnen ontwikkelen en bouwen.

Den Haag start met klushuizen en kavels

 

 

 

Begin februari presenteerde wethouder Marnix Norder van Stadsontwikkeling en Volkshuisvesting de plannen voor dit kleinschalige opdrachtgeverschap waarbij de volledige regie in handen ligt van de toekomstige huiseigenaren.

Verkoop

Zaterdag 10 maart was het zover was de verkoop van de woningen en kavels gestart. Wethouder Marnix Norder (Volkshuisvesting, Stadsontwikkeling) heette de eerste kopers, van wie een aantal drie dagen voor de deur had gezeten, van harte welkom. Van de in totaal 69 bouwkavels zijn 48 in optie genomen. De zeven beschikbare kluswoningen waren zelfs binnen een half uur uitverkocht.

Klushuis Den Haag 

Reageer op dit artikel