nieuws

Capaciteiten van de architect in het onderwijs

Geen categorie

Dit keer gaat ons jaarcongres op 9 mei over Architectuur en Onderwijs. Verschillende ontwerpkwesties rondom schoolgebouwen komen aan de orde. Vlak voor de lunch gaan Marlies Rohmer, Liesbeth van der Pol, Thomas Rau en P. Robert Jan Simons met elkaar in debat.

Capaciteiten van de architect in het onderwijs

 

 

Schoolgebouwen zijn al lang geen monofunctionele eenheden meer. Innovaties in onderwijs, leren, ontwerpen en in de organisatie van het bouwproces dwingen tot heroriëntatie. Kernvraag is: hoe maken we een goed schoolgebouw?

Onderwijsvisies, architectuur en bouwproces

Ontwerpen voor de toekomst is het centrale thema van het debat tussen Marlies Rohmer, Liesbeth van der Pol, Thomas Rau en P. Robert Jan Simons. Zij zullen in discussie gaan over hoe onderwijsvisies, architectuur en het bouwproces met elkaar moeten verbonden moeten worden. Wat vraagt dit van de architect?

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma van ons jaarcongres? Kijk dan op onze eventwebsite voor meer informatie. U kunt zich daar ook meteen aanmelden. Het congres vindt plaats in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Reageer op dit artikel