nieuws

Test onze nieuwe Kennisbank Bouwdetails

Geen categorie

Sdu Uitgevers, uitgever van de Architect, heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor haar Kennisbank Bouwdetails. Om zeker te weten dat het goed werkt, willen we de gebruiksvriendelijkheid laten testen door tien technisch tekenaars en architecten die voor hun werk technische tekeningen maken. Doe jij mee?

Test onze nieuwe Kennisbank Bouwdetails

De kennisbank Bouwdetails bevat doorgerekende principedetails die voldoen aan het nieuwe Bouwbesluit, thermische en akoestische berekeningen en fabrikantendetails, die abonnees kunnen downloaden in hun eigen tekenprogramma. Ook kunnen abonnees zelf details uploaden. Daarnaast bevat de kennisbank rekentools voor het berekenen van de Epc- en de U-waarde en uitleg over de prestatie-eisen van de details op het gebied van onder meer brandveiligheid.

Het onderzoek

Het onderzoek vindt plaats op woensdag 22 of woensdag 29 februari, in Amsterdam (tegenover het Centraal Station). Het duurt ongeveer een uur. Deelnemers hoeven niets voor te bereiden en krijgen als dank een VVV cheque ter waarde van 75 euro. Daarnaast worden de reis- en parkeerkosten vergoed.

Wilt u aan het onderzoek deelnemen? Vul dan de vragenlijst in op de website van het uitvoerende onderzoeksbureau Valsplat. Dit bureau beantwoordt ook alle vragen via T 020 – 626 00 29.

Wij stellen een testpanel samen op basis van de reacties. De geselecteerden krijgen zo snel mogelijk bericht.

Reageer op dit artikel