nieuws

Nieuwe directeur externe relaties Bureau Stedelijke Planning

Geen categorie

Arend Hilhorst (59) wordt directeur externe relaties bij Bureau Stedelijke Planning. Hij vormt het nieuwe aanspreekpunt binnen het bureau. Hilhorst gaat zijn ervaring vooral gebruiken bij het tot stand brengen van complexe binnenstedelijke opgaven en het overwinnen van procedurele hobbels.

Nieuwe directeur externe relaties Bureau Stedelijke Planning

 

 

Hiervoor was Hilhorst werkzaam bij het kabinet van de minister-president, gemeenteraadslid en wethouder in Den Haag en werkzaam in het buitenland voor KOW-architecten.

Bureau Stedelijke Planning, gevestigd in Gouda en in Amsterdam is een onderzoeks-, advies- en projectmanagementbureau op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Het bureau bestaat uit de teams: Economie en commercieel vastgoed, Detailhandel en Leisure, Centrum- en Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening en Wonen.

Reageer op dit artikel