nieuws

Inschrijving Dutch Design Awards gestart

Geen categorie

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de Dutch Design Award, de prijzen voor de beste Nederlandse vormgeving. De uitreiking is zoals gebruikelijk tijdens de Dutch Design Week, op 20 oktober.

Inschrijving Dutch Design Awards gestart

 

 

 

 

 

Ontwerpers, architecten, producenten of opdrachtgevers die willen meedingen naar de prijs kunnen dit tot 30 april kenbaar maken door hun werk kosteloos in te schrijven via de website van de DDA. Er worden 13 prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Aan de lijst met categorieën is een nieuwe toegevoegd, te weten vrije vormgeving. . 

Naast de Design Awards worden ook prijzen uitgereikt voor veelbelovend talent, (de MINI Young Designer Award). Daarnaast is er een publieksprijs, een prijs voor de beste opdrachtgever, een oeuvreprijs (de BNO Piet Zwarte Prijs – Lifetime Achievement Award Dutch Design Awards) en Future Concept waar wordt gekeken naar de beste ontwerpen van de toekomst.

Onderdeel van het prijzenfestival is The Golden Eye. Deze ‘overall’ prijs is voor de meest succesvolle ontwerper of ontwerpstudio van 2012. Aan deze prijs is een geldbedrag van 20.000 euro verbonden.

Reageer op dit artikel