nieuws

Inschrijven voor Daylight Award 2012

Geen categorie

Op 22 mei 2012 reikt Stichting Living Daylights voor de derde keer de Daylight Award uit, de kwaliteitsprijs voor de Nederlandse architectuur. Gerealiseerde projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw met een vernieuwend en vitaliserend gebruik van daglicht kunnen meedingen naar deze prijs.

Inschrijven voor Daylight Award 2012

 

De inschrijving voor de Daylight Award 2012 is geopend tot 31 maart. De prijs wordt 22 mei uitgereikt tijdens het symposium Groen licht op de Floriade te Venlo, dat in het teken staat van ‘groen- en daglichtarchitectuur’. Spreker op het symposium is onder andere de Maleisische architect Ken Yeang.

Inschrijven kan met Nederlandse projecten die tussen 1 november 2009 en 1 april 2012 gerealiseerd zijn binnen de categorie woningbouw of utiliteitsbouw. Het inschrijven van projecten kan alleen via de website daylightaward.nl. Bij de beoordeling van de projecten wordt onder andere kritisch gekeken naar de functie van daglicht binnen het gebouw en de meerwaarde voor de gebruikers.

Met de tweejaarlijkse Daylight Award wil Stichting Living Daylights daglichtambitie binnen de architectuur belonen en stimuleren.

Reageer op dit artikel