nieuws

Agendatip: Kees Christiaanse en zijn Rotterdam

Geen categorie

Maandag 12 maart verzorgt AIR een lezing van Kees Christiaanse (KCAP architects & planners) over zijn band met Rotterdam. Hij kent, door zijn Rotterdamse roots, de stad op zijn duimpje. Ook heeft hij actief meegewerkt aan de transformatie van de stad.

Agendatip: Kees Christiaanse en zijn Rotterdam

 

 

Christiaanse is met zijn bureau KCAP onder andere verantwoordelijk voor de stedebouwkundige planontwikkeling van de Mullerpier, het Laurenskwartier en het Wijnhaveneiland, en voor gebouwen als de Red Apple en de Willem de Koningacademie.

De bevindingen van Kees Christiaanse over Rotterdam zijn in een boek gebundeld. De publicatie vormt het derde deel in de FORUM-reeks van genootschap AetA. Eerder verschenen publicaties over het Amsterdam van Ton Schaap en het Den Haag van Maarten Schmitt.

Kees Christiaanse en zijn Rotterdam, 12 maart.
De dependance, Schieblock, Schiekade 189, Rotterdam.
Aanvang 20.00 uur, toegang 5 euro.
Informatie: www.airfoundation.nl

Reageer op dit artikel