nieuws

Agendatip: Hands on! Ontwerpen als eigentijds ambacht

Geen categorie

Op 27 februari organiseert Pakhuis de Zwijger de thema-avond ‘Ontwerpen als eigentijds ambacht’. Tijdens de avond komen de toekomstperspectieven van Nederlandse ontwerpers aan bod en wordt antwoord gezocht op de vraag of kleinschaligheid en een zelfproducerende praktijk de manier is om staande te blijven?
>Filmpje Jacob de Baan
Filmpje Jolán van der Wiel

Agendatip: Hands on! Ontwerpen als eigentijds ambacht

Het tweeluik Hands On! Ontwerpen als Eigentijds Ambacht gaat onder leiding van Jeroen Junte, Volkskrant-redacteur en auteur van het boek Hands On: Dutch Design in de 21ste eeuw. Aan het woord komen ontwerpers Jacob de Baan, Pieke Bergmans, Jolán van der Wiel en Sjoerd Vroonland. Zij vertellen over hun werk èn ondernemerschap.

Mocht je een eigen ontwerpbureau, of voor je zelf willen beginnen? Tijdens de avond zijn ook allerhande adviseurs aanwezig die je op weg kunnen helpen  Zo kan je informatie halen bij: BNO, Cultuur & Ondernemen, voordekunst.nl, Stimuleringsfonds Architectuur, FNV Kiem en Triodos Bank.

Hands On! Ontwerpen als eigentijds ambacht
Pakhuis De Zwijger, 27-2 2012; van 20-22u, toegang gratis

Reageer op dit artikel