nieuws

Agendatip: Droog organiseert symposium voor Tarwewijk Rotterdam

Geen categorie

Op 22 februari organiseert Droog samen met Jan Konings, Kosmopolis Rotterdam en het Nederlandse Architectuur Instituut (NAI) een design presentatie en symposium in het Museumpark in Amsterdam. De presentatie is voor de bewoners van de Tarwewijk in Rotterdam, de voorstelling behandelt de verborgen gemeenschap van thuiswerken in de Rotterdamse wijk.

Agendatip: Droog organiseert symposium voor Tarwewijk Rotterdam

 

Wijkonomie Tarwewijk is een voortzetting van ‘Open House’ een eerder initiatief van Droog. Het bureau nodigt ontwerpers, politici, ondernemers en de bewoners van de Tarwewijk uit om de presentatie bij te wonen en te discussiëren in welke mate de voorstellen het lokaal ondernemingschap kunnen doen groeien. En of die groei op zowel economisch als sociaal vlak zal gebeuren. De voorstellen worden ook getoetst aan de tijd, zijn die krachtig genoeg zodat ze op lange termijn nog van waarde zijn?

Tijdens het symposium zullen ontwerp- en ondernemingsvoorstellen van Jan Konings, TD Architects, Thomas Lommée, Crimson met Maxwan en Doepel Strijkers Architecten gepresenteerd worden.

Reageer op dit artikel