nieuws

Win twee jaar gratis bedrijfsruimte met een goed idee

Geen categorie

Ondernemers met een goed idee maken kans om twee jaar gratis één van de bedrijfsruimtes in de Fabriek van Delfshaven te huren. Plannen kunnen tot 1 maart worden ingediend.

Win twee jaar gratis bedrijfsruimte met een goed idee

De Fabriek aan de Mathenesserdijk in Rotterdam opent in november van dit jaar haar deuren als innovatief bedrijvenverzamelgebouw voor kleine bedrijven, zelfstandig ondernemers en eigenzinnige freelancers. Het gebouw zoekt actieve en slimme ondernemers die elkaar en de omgeving kunnen versterken.

De gratis ruimte

Eén van de 36 werkunits ligt direct aan de Mathenesserdijk en leent zich bij uitstek voor bijzondere horeca, een unieke winkel, een galerie of voor dienstverlenende bedrijfjes. Dit is de ruimte die jaar gratis ter beschikking wordt gesteld aan de ondernemer met het beste businessplan.

De overige werkunits in De Fabriek van Delfshaven worden ‘plug and play’ verhuurd op basis van een flexibel huurcontract. Deze afsluitbare werkplekken liggen rondom een nieuw atrium met gedeelde voorzieningen, zoals ruimtes voor vergaderingen, lunches en borrels. De units worden voorzien van alle basisvoorzieningen en zijn naar eigen inzicht in te richten. De meeste units zijn 30m2 en kunnen worden gekoppeld. Er is ook een aantal grotere units van 50m2 te huur.

Reageer op dit artikel